tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 20/3

Idag fokuserar vi på mötet mellan Roma och Lazio som spelas på Stadio Olimpico 18:00, samt mötet mellan Real Madrid och Barcelona som spelas på Santiago Bernabéu 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Italien för att se när Roma tar emot Lazio i omgång trettio av Serie A.

Det är en tajt kamp om Europaplatserna i årets Serie A, två av lagen som kämpar för att sluta topp fem är Lazio och Roma. Lazio ligger just nu femma med fyrtionio poäng medan kvällens hemmalag Roma ligger på en sjundeplats med fyrtioåtta poäng.

I kvällens andra match beger vi oss till Spanien för att se när Real Madrid tar emot Barcelona i omgång tjugonio av La Liga.

Real Madrid leder ligan med tio poängs försprång ner till andraplatsen samt så ligger dem hela femton poäng före Barcelona på fjärdeplatsen.
Båda lagen har visat fin form den senaste tiden, Real Madrid har inte förlorat på sina sju senaste ligamatcher och Barcelona är obesegrade i sina tolv senaste matcher i ligan.
Vilka drar det längsta strået ikväll?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo