tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 19/1

Idag fokuserar vi på mötet mellan Brentford och Manchester United som spelas på Brentford Community Stadium 21:00, samt mötet mellan Valencia och Sevilla som spelas på Mestalla 21:30.

I kvällens första match beger vi oss till England för att se när Brentford tar emot Manchester United i omgång tjugotvå av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en fjortondeplats i tabellen, kvällens motståndare Manchester United ligger på en sjundeplats.
Brentford är inne i en tuff period och har bara vunnit en av sina fem senaste ligamatcher, kan man stå emot ett oberäkneligt United som har tre poäng upp till närmsta Champions League-plats?

I kvällens andra match beger vi oss till Spanien för att se när Valencia tar emot Sevilla i omgång tjugoett av La Liga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en tiondeplats i tabellen, kvällens motståndare Sevilla ligger inför kvällens match på en andraplats i tabellen.
Sevilla kan vid en vinst ikväll lägga sig två poäng bakom ligaledaren Real Madrid, nu gäller det bara att ta med sig tre pinnar hem när dem möter ett Valencia som har förlorat sina två senaste ligamatcher.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo