tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 9/2

Idag fokuserar vi på mötet mellan Aston Villa och Leeds som spelas på Villa Park 21:00, samt mötet mellan Nice och Marseille som spelas på Allianz Riviera 21:15.

I kvällens första match beger vi oss till Birmingham för att se när Aston Villa tar emot Leeds i omgång tjugotvå av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en tiondeplats i tabellen, kvällens motståndare Leeds ligger på en femtondeplats.
Leeds är i stort behov av tre poäng för att distansera sig från bottenstriden, kan Leeds ta en viktig seger mot Steven Gerrards Aston Villa som har sett pigga ut sedan Gerrard tog över tränarposten.

I kvällens andra match beger vi oss till Franska rivieran för att se när Nice tar emot Marseille i kvartsfinalerna av Franska cupen.
Båda lagen ligger bra till i ligaspelet och det skiljer bara en poäng lagen emellan i toppen av tabellen. Om man ser till tidigare möten lagen emellan så är Marseille favoriter, i lagens tio senaste möten har Marseille vunnit sju matcher, Nice har vunnit två.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo