tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 8/12

Idag fokuserar vi på mötet mellan Bayern München och Barcelona som spelas på Allianz Arena 21:00, samt mötet mellan Manchester United och Young Boys som spelas på Old Trafford 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Tyskland för att se när Bayern München tar emot Barcelona i omgång sex av Champions Leagues gruppspel.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i gruppen, kvällens motståndare Barcelona ligger på en andraplats.
Bayern München har chansen att ta full pott i gruppen om de vinner mot Barcelona ikväll, samtidigt som de har chansen att ta arton av arton möjliga poäng har de även chansen att skicka ur Barcelona från Champions League ner till Europa League. Kan Xavis manskap överraska och slå Bayern på bortaplan eller får vi se ett Bayern dominera ett sargat Barcelona?

I kvällens andra match beger vi oss till England för att se när Manchester United tar emot Young Boys i omgång sex av Champions Leagues gruppspel.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i gruppen, kvällens motståndare Young Boys ligger på en fjärdeplatsplats.
När Manchester United inledde säsongens gruppspel i Champions League såg det allt annat än lovande ut, spelet har inte riktigt suttit och man har fått lita till Ronaldos målproduktion för att kamma hem viktiga poäng. Nu ser vi ett Manchester United som verkar vara i mer harmoni än tidigare samt med en ny tränare i Ralf Rangnick som vann sin inledande match som Unitedtränare föregående helg.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo