tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 8/10

Idag fokuserar vi på mötet mellan Turkiet och Norge som spelas på Şükrü Saracoğlu Stadium 20:45 samt mötet mellan Tyskland och Rumänien som spelas på Volksparkstadion 20:45.

I kvällens första match får vi se en spännande uppgörelse när grupp G’s grupptvåa Norge åker till Istanbul för att ställas mot tredjeplacerade Turkiet.
Det är ett decimerat Norge som är utan spelare så som Erling Håland, Alexander Sørloth, Joshua King med flera. Även Turkiet saknar några spelare inför kvällens match, båda backkuggarna Caglar Söyüncü och Ozan Kabak missar matchen mot Norge på grund av avstängning.
När de båda lagen möttes i andra omgången av kvalspelet vann Turkiet överraskande med 3-0 i Norge, kan Norge ta revansch?

I kvällens andra match får vi se storfavoriterna i grupp J, Tyskland ta emot grupptrean Rumänien.
Tyskland har vunnit fem av sex möjliga matcher så här långt i gruppspelet, deras enda förlust kom överraskande mot Nordmakedonien i omgång tre. Utöver denna avvikelse har Tyskland gått som tåget i vad som på pappret är en enkel grupp för dem. Tyskarna leder gruppen med fyra poängs marginal och har en målskillnad som är 17:2, det är med andra ord ingen lätt uppgift Rumänien ställs för ikväll i Hamburg.

TVmatchen Studio finns även som podcast där poddar finns – här finner du alla avsnitt:

Spotify
Apple
Anchor