tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 7/3

Idag fokuserar vi på mötet mellan AIK och Örebro som spelas på Skytteholms IP 19:00, samt mötet mellan Tottenham och Everton som spelas på Tottenham Hotspur Stadium 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Stockholm för att se när AIK tar emot Örebro i den sista gruppspelsomgången av Svenska Cupen.

AIK har vunnit sina två inledande matcherna i Svenska Cupens gruppspel och leder därmed gruppen. AIK slå Örgryte med 2-0 och följde sedan upp med att slå Eskilsminne med 4-0 på bortaplan. AIK är i princip klara för slutspel, det enda scenariot där AIK inte går vidare är om grupptvåan Örgryte slår Eskilsminne med mer än sex måls marginal samtidigt som AIK förlorar.

I kvällens andra match beger vi oss till London för att se när Tottenham tar emot Everton i omgång tjugosex av Premier League.

Sjundeplacerade Tottenham kämpar om Europaplatserna medans kvällens motståndare Everton kämpar för sin överlevnad i Premier League. Everton är inne i en riktigt dålig period just nu och har enbart tagit fyra poäng på sina nio senaste matcher, en vinst, en oavgjord och sju förluster.

Även Tottenham har varit en besvikelse den senaste tiden. Om man bortser från vinsten mot City i mitten av februari och utskåpningen av Leeds i senaste ligaomgången har de stått för en del bedrövliga prestationer där de har förlorat mot både Southampton och Wolverhampton på hemmaplan. Tottenham förlorade även mot Burnley på Turf Moor samt så blev de utslagna av Middlesbrough i femte omgången av FA-Cupen.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo