tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 7/1

Idag fokuserar vi på mötet mellan Bayern München och Mönchengladbach som spelas på Allianz Arena 20:30, samt mötet mellan Bordeaux och Marseille som spelas på Matmut Atlantique 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Tyskland för att se när Bayern München tar emot Mönchengladbachi omgång arton av Bundesliga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i tabellen, kvällens motståndare Mönchengladbach ligger på en fjortondeplats.
Bayern München har gått som tåget i Bundesliga den här säsongen och det ser inte ut som att någonting kan stoppa dem från att ta en tionde raka titel. De regerande mästarna leder Bundesliga med nio poängs marginal ner till Dortmund.
Mönchengladbach har haft en tuff säsong så här långt och har bara tre poäng ner till nedflyttningsplatserna.

I kvällens andra match beger vi oss till Frankrike för att se när Bordeaux tar emot Marseille i omgång tjugo av Ligue 1.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en sjuttondeplats i tabellen, kvällens motståndare Marseille ligger på en tredjeplats.
Marseille slåss i toppen av ligan och ligger på samma poäng som tabelltvåan Nice, Marseille hoppas kunna ta med sig alla tre poäng med sig till sydkusten för att befästa sin plats i toppstriden.
På andra sidan spektrat finner vi Bordeaux som harvar i tabellens botten. Bordeaux är i allra högsta grad inblandad i årets bottenstrid och behöver börja vinna omgående för att ta sig ur bottenträsket.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo