tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 6/2

Idag fokuserar vi på mötet mellan Valencia och Real Sociedad som spelas på Mestalla 14:00, samt mötet mellan Barcelona och Atletico Madrid som spelas på Camp Nou 16:15.

I kvällens första match beger vi oss till Spanien för att se när Valencia tar emot Real Sociedad i omgång tjugotvå av La Liga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en elfteplats i tabellen, dagens motståndare Real Sociedad ligger på en sjätteplats.
Real Sociedad har häng på europaplatserna i ligan och ligger endast en poäng bakom Barcelona som ligger på en femteplats. Valencia har förlorat tre av sina fem senaste ligamatcher men kan vid en vinst idag hoppa upp till en preliminär åttondeplats.

I kvällens andra match beger vi oss till Katalonien för att se när Barcelona tar emot Atletico Madrid i omgång tjugotvå av La Liga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en femteplats i tabellen, dagens motståndare Atletico Madrid ligger på en fjärdeplats.
Förhoppningsvis får vi se en ny anfallsuppställning i Barcelona som har plockat in anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang på fri transfer samt egna produkten Adama Traoré från Wolves. Frågan är bara om Barcelona får spelet att sitta fram till mötet mot de regerande mästarna Atletico Madrid som man inte har slått i ligaspelet sedan 2019.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo