tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 5/2

Idag fokuserar vi på mötet mellan Inter och Milan som spelas på San Siro 18:00, samt mötet mellan Fiorentina och Lazio som spelas på Stadio Artemio Franchi 20:45.

I kvällens första match beger vi oss till Milano för att se när Inter tar emot Milan i omgång tjugofyra av Serie A.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i tabellen, kvällens motståndare Milan ligger på en tredjeplats.
Inter har inte förlorat i ligan sedan mitten av oktober 2021 då man föll mot Lazio, detta är Inters enda förlust under säsongens ligaspel.
Milan ligger just nu fyra poäng bakom stadsrivalen Inter och förstaplatsen och har en match mer spelad, Milan behöver alltså verkligen plocka tre poäng för att hänga med i titelstriden.

I kvällens andra match beger vi oss till Florens för att se när Fiorentina tar emot Lazio i omgång tjugofyra av Serie A.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en åttondeplats i ligan, kvällens motståndare Lazio ligger på en sjundeplats.
Fiorentina behöver vänja sig vid ett liv utan målsprutan Dusan Vlahovic som har lämnat för Juventus. Vid en eventuell vinst ikväll går Fiorentina om Lazio i ligan, Lazio har dock en match till godo på Fiorentina.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo