tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 5/12

Idag fokuserar vi på mötet mellan Bologna och Fiorentina som spelas på Renato Dall’Ara 12:30, samt mötet mellan Tottenham och Norwich som spelas på Tottenham Hotspur Stadium 15:00.

I dagens första match beger vi oss till Italien för att se när Bologna tar emot Fiorentina i omgång sexton av Serie A.

Inför dagens match ligger hemmalaget på en åttondeplats i tabellen, dagens motståndare Fiorentina ligger på en sjätteplats, båda lagen har spelat in tjugofyra poäng efter femton spelade matcher i ligan.
Blir det Bologna med Arnautovic i spetsen som tar hem alla tre poäng eller blir det Fiorentina med Dusan Vlahovic i storform som går segrande ur dagens match?

I dagens andra match beger vi oss till England för att se när Tottenham tar emot Norwich i omgång femton av Premier League.

Inför dagens match ligger hemmalaget på en sjätteplats i Premier League, dagens motståndare Norwich ligger på en tjugondeplats.
Tottenham kliver in i den här matchen med två raka segrar i ryggen under nya tränaren Antonio Conte. Norwich ligger riktigt illa till i botten av tabellen, Norwich är i stort behov av poäng för att ta sig ur bottenträsket.

TVmatchen Studio finns även som podcast där poddar finns – här finner du alla avsnitt:

Spotify
Apple
Anchor