tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 4/3

Idag fokuserar vi på mötet mellan Inter och Salernitana som spelas på San Siro 20:45, samt mötet mellan Alaves och Sevilla som spelas på Vitoria-Gasteiz 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Italien för att se när Inter tar emot Salernitana i omgång tjugosju av Serie A.

I kvällens match är det toppen mot botten som ställs mot varandra. Inter ligger två poäng bakom Napoli och Milan som just nu leder Serie A och kan vid en vinst ikväll gå upp som ensam serieledare om man slår Salernitana.
Salernitana har haft en riktigt tuff säsong och ser ut att åka ur Serie A den här säsongen.
Salernitana har inte vunnit på sina sex senaste ligamatcher och lär inte heller vinna ikväll borta mot svårslagna Inter.

I kvällens andra match beger vi oss till Spanien för att se när Alaves tar emot Sevilla i omgång tjugosju av La Liga.

Även i kvällens andra fokusmatch är det botten mot toppen.
Alaves har inte haft en lätt säsong så här långt och är det lag med näst mest insläppta mål så här långt, hela fyrtiofyra stycken på tjugosex matcher.
Desto bättre har det gått för Sevilla som jagar Real Madrid i toppen av La Liga, Sevilla har inte förlorat på sina tolv senaste ligamatcher och bör kunna ta med sig alla poäng hem från kvällens match.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo