tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 31/1

Idag fokuserar vi på mötet mellan Portsmouth och Charlton Athletic som spelas på Fratton Park 20:45, samt mötet mellan Paris Saint-Germain och Nice som spelas på Parc des Princes 21:15.

I kvällens första match beger vi oss till England för att se när Portsmouth tar emot Charlton Athletic i omgång tjugoåtta av engelska League One.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en elfteplats i tabellen, kvällens motståndare Charlton Athletic ligger på en femotondeplats.
Båda lagen befinner sig  i mittenskisktet av tabellen, Portsmouth har elva poäng upp till kvalplatserna till Championship och Charlton har fyra fem poäng ner till bottenträsket.

I kvällens andra match beger vi oss till Frankrike för att se när PSG tar emot Nice i åttondelsfinalen av franska ligacupen.

PSG är utan många av siina startspelare som är iväg med sina landslag i Sydamerika och Afrika, PSG ses dock trotts detta som favoriter inför kvällens möte.
Senast lagen möttes var i Ligue 1 i början av december, då slutade matchen 0-0 i Paris.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo