tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 3/3

Idag fokuserar vi på mötet mellan AZ Alkmaar och Ajax som spelas på AFAS Stadion 20:00, samt mötet mellan Real Betis och Rayo Vallecano som spelas på Benito Villamarin 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Nederländerna för att se när AZ Alkmaar tar emot Ajax i semifinalen av den Holländska Cupen.

Alkmaar är inne i en riktigt fin form och har inte förlorat på sina nitton senaste tävlingsmatcher. Bland dessa nitton matcher finner vi fina resultat som vinster mot lag som Feyenoord, PSV Eindhoven samt kvällens motståndare Ajax.
Ajax leder just nu Eredvise med två poängs marginal ner till andraplatsen. Utöver fina resultat i ligan så vann Ajax alla sina gruppspelsmatcher i Champions League samt så spelade man lika borta mot Benfica i första rundan av åttondelsfinalerna.
Vem går segrande ur kvällens match och ställs mot PSV i finalen?

I kvällens andra match beger vi oss till Spanien för att se när Real Betis tar emot Rayo Vallecano i andra rundan av semifinalerna i Copa del Rey.

Real Betis vann första mötet lagen emellan med 2-1 och är favoriter att ta sig till finalen när man nu ställs mot Rayo Vallecano på hemmaplan.
Rayo Vallecano är inne i en tuff period och har verkligen tappat sitt fina momentum som man hade i första halvan av säsongen.
Real Betis har en kanonsäsong och vi hittar dem just nu på en tredjeplats i La Liga framför lag som Barcelona, Atletico Madrid och Real Sociedad.
Kan Real Betis göra säsongen ännu mer minnesvärd och ta sig till final i cupen?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo