tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 29/3

Idag fokuserar vi på mötet mellan Polen och Sverige som spelas på Śląski Stadion 20:45, samt mötet mellan Portugal och Nordmakedonien som spelas på Estadio do Dragão 20:45.

I kvällens första match beger vi oss till Chorzów för att se när Polen tar emot Sverige i playoff-final till VM i Qatar 2022.

Sverige tog sig till playoff-final genom att slå Tjeckien förra torsdagen. Det var en seger som satt långt inne då det dröjde till minut 110′ i andra övertidshalvleken innan Sveriges Robin Quaison gjorde segermålet.
Polen blev direktkvalificerade till playoff-finalen då deras tilltänkta motståndare Ryssland blivit diskvalificerade.
Äntligen ska vi få reda på om Sverige spelar VM i vinter!

I kvällens andra match beger vi oss till Porto för att se när Portugal tar emot Nordmakedonien i playoff-final till VM i Qatar 2022.

Portugal tog sig till playoff-finalen genom att slå Turkiet med 3-1 på Estadio do Dragão förra torsdagen.
Nordmakedonien tog sig till playoff-final genom att slå ut de regerande EM-mästarna Italien i en riktig bragdmatch. Nordmakedonien höll tätt hela matchen och spräckte sedan Italiens nolla i matchminut 93’.
Kan Nordmakedonien skrälla igen eller blir det Portugal som kniper en biljett till VM i Qatar 2022?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo