tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 29/1

Idag fokuserar vi på mötet mellan Fulham och Blackpool som spelas på Craven Cottage 16:00, samt mötet mellan Gambia och Kamerun som spelas på Olembe Stadium 17:00.

I kvällens första match beger vi oss till London för att se när Fulham tar emot Blackpool i omgång tjugoåtta av engelska Championship.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i tabellen, dagens motståndare Blackpool ligger på en fjortondeplats.
Fulham fortsätter att ånga på i Championship med Mitrovic i spetsen, Londonklubben har vunnit sina fem senaste matcher och har på dessa matcher gjort tjugotre mål framåt.
Kan Blackpool stoppa Fulhams framfart eller får vi se ytterligare ett målkalas?

I kvällens andra match beger vi oss till Yaoundé för att se när Kamerun tar emot Gambia i den första kvartsfinalen av de Afrikanska mästerskapen.

Bägge lag har gått obesegrade genom turneringen med vars tre vinster och ett oavgjort resultat. Kamerun är dock det mer målfarliga laget med sammanlagt elva mål framåt, nästan tre gånger så många mål som Gambias fyra mål.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo