tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 28/11

Idag fokuserar vi på mötet mellan Chelsea och Manchester United som spelas på Stamford Bridge 17:30, samt mötet mellan Real Madrid och Sevilla som spelas på Santiago Bernabeu 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till London för att se när Chelsea tar emot Manchester United i omgång tretton av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i tabellen, kvällens motståndare Manchester United ligger på en niondeplats i ligan.
Kan Michael Carricks manskap rubba den maskin som är årets Chelsea? Vid en vinst ikväll kan United klättra upp till en sjätteplats.

I kvällens andra match beger vi oss till Madrid för att se när Real Madrid tar emot Sevilla i omgång fjorton av La Liga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i tabellen, kvällens motståndare Sevilla ligger på en tredjeplats i La Liga.
Real Madrid har inte förlorat på sina åtta senaste matcher och hoppas kunna hålla sviten vid liv och befästa sin serieledning i La Liga, det är dock ingen lätt uppgift man ställs inför.

TVmatchen Studio finns även som podcast där poddar finns – här finner du alla avsnitt:

Spotify
Apple
Anchor