tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 27/12

Idag fokuserar vi på mötet mellan QPR och Bournemouth som spelas på Kiyan Prince Foundation Stadium 18:30, samt mötet mellan Newcastle och Manchester United som spelas på St James’ Park 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till England för att se när QPR tar emot Bournemouth i omgång tjugofyra av Engelska Championship.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en sjundeplats i tabellen, kvällens motståndare Bournemouth ligger på en andraplats.
Bournemouth har startat säsongen bra och ligger bra till i tabellen, laget har dock inte vunnit sedan i början av november och behöver nu ta tre poäng ikväll för att hänga med i toppstriden.

I kvällens andra match beger vi oss till England för att se när Newcastle tar emot Manchester United i omgång nitton av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en nittondeplats i serien, kvällens motståndare Manchester United ligger på en sjundeplats.
Newcastle tar emot Manchester United i sin näst sista match för säsongen, Newcastle har haft en riktigt tung sista månad på året då man har ställts mot Leicester, Liverpool och Manchester City och förlorat mot samtliga.
Kan Newcastle skrälla och ta poäng mot ett United som vunnit sina tre senaste matcher i ligan?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo