tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 26/9

Idag fokuserar vi på mötet mellan Arsenal och Tottenham som spelas på Emirates Stadium 17:30 samt mötet mellan Lazio och Roma som spelas på Stadio Olimpico 18:00.

I dagens första match bjuds vi på ett hett derby när Arsenal gästar sina grannar Tottenham på Emirates Stadium. Det är två lag som har haft en liknande inledning av Premier League-säsongen, Arsenal förlorade sina tre första matcher i Premier League och har sedan dess vunnit två matcher i rad, Tottenham inledde med tre segrar och har sedan dess förlorat två matcher på raken.

I dagens andra match beger vi oss till Italiens huvudstad när ligasjuan Lazio tar emot fjärdeplacerade Roma på Stadio Olimpico i Derby della Capitale.
Roma har spelat in fyra vinster av fem möjliga i Serie A under nya tränaren José Mourinho och är i gott slag. Roma har fått igång målskyttet på ett flertal spelare, däribland Jordan Veretout och Lorenzo Pellegrini som gjort tre mål vardera.
Lazio kliver in i det här derbyt med två oavgjorda resultat i ryggen, utöver dessa oavgjorda resultat har Lazio spelat in två segrar samt en förlust i Serie A.
Även Lazio har sett bra ut målmässigt så här långt i Serie A, laget har nätat tolv gånger på fem matcher, sex av dessa är gjorda av skytteligaledaren Ciro Immobile.

TVmatchen Studio finns även som podcast – här finner du alla avsnitt