tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 26/2

Idag fokuserar vi på mötet mellan Everton och Manchester City som spelas på Goodison Park 18:30, samt mötet mellan Rayo Vallecano och Real Madrid som spelas på Estadio de Vallecas 18:30.

I kvällens första match beger vi oss till England för att se när Everton tar emot Manchester City i omgång tjugosju av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en sextondeplats i tabellen, kvällens motståndare Manchester City ligger på en förstaplats.
Det var en del som sa att ligan var avgjord redan i januari då Manchester City såg ostoppbara ut. City har dock tappat poäng genom att spela oavgjort mot Southampton och förlorat mot Manchester City inom loppet av de sex senaste omgångarna och är nu endast tre poäng före Liverpool.
I kvällens match är det bara seger som gäller för City mot Frank Lampards Everton som just nu ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket.

I kvällens andra match beger vi oss till Spanien för att se när Rayo Vallecano tar emot Real Madrid i omgång tjugosex av La Liga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en elfteplats i tabellen, kvällens motståndare Real Madrid ligger på en förstaplats.
Real Madrid är obesegrade i sina fem senaste ligamatcher och leder La Liga med sex poängs marginal ner till Sevilla.
Rayo Vallecano har förlorat sina fyra senaste ligamatcher och sjunker som en sten i tabellen. Kan Rayo överraska mot stadsrivalen ikväll eller är det favoriterna Real Madrid som plockar med sig alla tre poäng?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo