tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 26/12

Idag fokuserar vi på mötet mellan Manchester City och Leicester som spelas på Etihad Stadium 16:00, samt mötet mellan Aston Villa och Chelsea som spelas på Villa Park 18:30.

I kvällens första match beger vi oss till Manchester för att se när Manchester City tar emot Leicester i omgång nitton av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i tabellen, kvällens motståndare Leicester ligger på en niondeplats.
Manchester City har varit bland dem bästa lagen i Europa den första delen av säsongen. Vi kan nog räkna med att ligaledarna tar med sig alla tre poäng i dagens match.

I kvällens andra match beger vi oss till Birmingham för att se när Aston Villa tar emot Chelsea i omgång nitton av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en tiondeplats i tabellen, kvällens motståndare Chelsea ligger på en tredjeplats.
Chelsea inledde säsongen riktigt starkt och ledde ligan fram till bara för några omgångar sedan, den senaste tiden har varit desto tuffare för Chelsea som drabbats av skador på nyckelspelare som Kovacic, Kanté och Lukaku som nu ser ut att vara tillbaka.
Kan Chelsea få med sig alla tre poäng hem från Villa Park?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo