tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 25/2

Idag fokuserar vi på mötet mellan Milan och Udinese som spelas på San San Siro 18:45, samt mötet mellan Genoa och Inter som spelas på Luigi Ferraris 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Italien för att se när Milan tar emot Udinese i omgång tjugosju av Serie A.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i tabellen, kvällens motståndare Udinese ligger inför kvällens match på en sextondeplats.
Milan har överträffat förväntningarna den här säsongen och är efter lite mer än halva säsongen spelad fortfarande med och slåss i toppen. På dem fyra senaste mötena emellan Milan och Udinese har Milan vunnit två möten och två har slutat oavgjort.

I kvällens andra match beger vi oss till Italien för att se när Genoa tar emot Inter i omgång tjugosju av Serie A.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en artondeplats i tabellen, kvällens motståndare Inter ligger inför kvällens match på en andraplats.
Genoa har inte vunnit i ligan sedan dem slog Cagliari på bortaplan den tolfte september 2021, detta var dessutom Genoas enda seger i ligan den här säsongen. Utöver sin enda vinst har Genoa samlat ihop poäng genom att spela lika i hälften av alla sina ligamatcher.
Klarar Genoa att hålla undan ikväll när man ställs mot ett Inter som jagar i toppen?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo