tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 24/9

Idag fokuserar vi på mötet mellan Eskilstuna och Örgryte som spelas på Tunavallen 19:00 samt mötet mellan Greuther Furth och Bayern München som spelas på Stadion am Laubenweg 20:30.

I kvällens första match får vi se ett hemmastarkt Eskilstuna som ligger på en tionde plats i tabellen ta emot ett Örgryte som för stunden ligger på en nionde plats, Örgryte är i gott slag och har inte förlorat på sina sju senaste matcher i Superettan. Eskilstuna har en poäng mindre än kvällens motståndare Örgryte och kan vid en vinst ikväll klättra till en sjundeplats i tabellen.

I kvällens andra match får vi se nykomlingen Greuther Furth ta emot ett Bayern München som är i storform. Bayern München har spelat in tretton av femton möjliga poäng så här långt i Bundesliga, utöver bra poängskörd har Bayern München även öst in mål och har ett målsnitt på fyra mål per match. Greuther Furth har inlett säsongen desto knackigare med fyra förluster på sina fem inledande omgångar i Bundesliga, är det mot Bayern München det ska vända?

TVmatchen Studio finns även som podcast – här finner du alla avsnitt