tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 24/1

Idag fokuserar vi på mötet mellan Kamerun och Komorerna som spelas på Olembe Stadium 20:00, samt mötet mellan Blackburn och Middlesbrough som spelas på Ewood Park 20:45.

I kvällens första match beger vi oss till Kamerun för att se när Kamerun tar emot Komorerna i åttondelsfinalerna av Afrikanska mästerskapen.

Värdnationen Kamerun får ses som stor favorit när de tar emot en av turneringens stora överraskningar i Komorerna.
Komorerna behöver få hål på Kameruns defensiv samtidigt som de själva ska hålla undan för Kameruns Karl Toko Ekambi samt deras stjärnanfallare Vincent Aboubakar som redan har nätat fem gånger i turneringen.

I kvällens andra match beger vi oss till England för att se när Blackburn tar emot Middlesbrough i omgång tjugoåtta av Championship.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en tredjeplats i tabellen, kvällens motståndare Middlesbrough ligger på en sjundeplats.
Middlesbrough som inte har förlorat på sina sju senaste ligamatcher är i gott slag och har enbart två poäng upp till Huddersfield och kvalplatserna.
Blackburn slåss i den absoluta toppen och kan vi en vinst ikväll gå om Bournemouth och lägga sig på en andraplats i tabellen.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo