tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 2/3

Idag fokuserar vi på mötet mellan Valencia och Athletic Bilbao som spelas på Mestalla 21:30, samt mötet mellan Nantes och Monaco som spelas på Stade de la Beaujoire 21:15.

I kvällens första match beger vi oss till Spanien för att se när Valencia tar emot Athletic Bilbao i den andra semifinalsrundan av Copa del Rey.

Det första mötet slutade 1-1 i Baskien, Raul Garcia gjorde 1-0 till hemmalaget och sedan reducerade Hugo Duro för gästande Valencia i minut 65.
Båda lagen ligger utanför europaspelsplatserna just nu och har stått för bleka insatser i ligan den här säsongen. Valencia hoppas nu kunna gå till final och återupprepa bedriften från 2019 och vinna cupen. Athletic Bilbao hoppas kunna göra samma sak och ta sin första cuptitel sedan 1984.

I kvällens andra match beger vi oss till Frankrike för att se när Nantes tar emot Monaco i Franska Cupens semifinal.

Det är svårt att plocka ut en favorit i kvällens möte då det enbart skiljer en poäng mellan lagen i Ligue 1. Nantes finner vi på en sjundeplats och Monaco ligger ända nere på en niondeplats.
Monaco hoppas nu att kunna rädda säsongen genom att ta en plats i cupens final genom att slå ut Nantes, det är dock ingen lätt uppgift dem ställs inför ikväll.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo