tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 19/2

Idag fokuserar vi på mötet mellan AIK och Örgryte som spelas på Friends Arena 15:15, samt mötet mellan Manchester City och Tottenham som spelas på Etihad Stadium 18:30.

I kvällens första match beger vi oss till Sverige för att se när AIK tar emot Örgryte i Svenska Cupens första gruppspels omgång.

I kvällens andra match beger vi oss till England för att se när Manchester City tar emot Tottenham i omgång tjugosex av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i tabellen, kvällens motståndare Tottenham ligger på en åttondeplats.

Manchester City är obesegrade i sina femton senaste ligamatcher och har dominerat ligan sedan man gick om Chelsea i september 2021.
Tottenham kliver in i det här mötet med tre raka förluster, en resultatrad som Conte inte är alltför van vid. Kan Tottenham få det att stämma borta mot ligaledaren?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo