tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 18/3

Idag fokuserar vi på mötet mellan Sassuolo och Spezia som spelas på Mapei Stadium 18:45, samt mötet mellan Athletic Bilbao och Getafe som spelas på San Mamés 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Italien för att se när Sassuolo tar emot Spezia i omgång trettio av Serie A.

Med nio matcher kvar att spela av ligan ligger Sassuolo på en tiondeplats och Spezia ligger på en femtondeplats. Om Sassuolo spelar bra i slutskedet av säsongen kan man vara med och slåss om en Europaplats när säsongens sista matcher spelas, det hänger dock inte bara på Sassuolos prestationer utan lagen över dem behöver även tappa en del poäng. Som det ser ut just nu har Sassuolo åtta poäng att hämta in på Roma för att nå upp till Europaplatserna. Spezia kämpar för sin överlevnad i Serie A och har just nu sju poäng ner till nedflyttningsplatserna.

I kvällens andra match beger vi oss till Spanien för att se när Athletic Bilbao tar emot Getafe i omgång tjugonio av Serie A.

Kvällens andra matcher bjuder på nästan identiska förutsättningar som den första då vi har åttondeplacerade Athletic Bilbao som jagar en Europaplats som möter femtondeplacerade Getafe som kämpar för sin överlevnad i La Liga.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo