tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 16/2

Idag fokuserar vi på mötet mellan Inter och Liverpool som spelas på San Siro 21:00, samt mötet mellan RB Salzburg och Bayern München som spelas på Red Bull Arena 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Italien för att se när Inter tar emot Liverpool i första utslagsrundan av Champions League.

Kvällens första match är en riktig smällkaramell där de regerande italienska ligamästarna och nuvarande ligatvåan Inter möter Premier Leagues tabelltvåa Liverpool.
Inter gick ur sin CL-grupp för första gången sedan säsongen 2011/12, då åkte man ut mot Marseille i sextondelsfinal. Om Inter vill ta sig förbi Liverpool i det här dubbelmötet gäller det att dem får ett fint resultat med sig till Anfield.

I kvällens andra match beger vi oss till Österrike för att se när RB Salzburg tar emot Bayern München i första utslagsrundan av Champions League.

RB Salzburg åkte på tuffaste möjliga uppgift när man drogs mot Bayern München i sextondelsfinalerna. Om man ska ha en chans att rubba Bayern gäller det att den lovande talangen Karim Adeyemi med flera har en kanonmatch ikväll.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo