tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 15/2

Idag fokuserar vi på mötet mellan PSG och Real Madrid som spelas på Parc des Princes 21:00, samt mötet mellan Sporting Lissabon och Manchester City som spelas på José Alvalade 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Paris för att se när PSG tar emot Real Madrid i första utslagsrundan av Champions League.

Europas största och bästa fotbollsturnering är äntligen tillbaka när slutspelet drar igång.
I första matchen bjuds vi på ett toppmöte utan dess like när de franska ligaledarna tar emot de franska ligaledarna. Hur ska det sluta när två av de mest stjärnspäckade trupperna i Europa ställs mot varandra?

I kvällens andra match beger vi oss till Lissabon för att se när Sporting Lissabon tar emot Manchester City i första utslagsrundan av Champions League.

Manchester City har gått som tåget i både ligan och i Europa den här säsongen. Nu börjar jakten efter den efterlängtade Champions League-trofén på riktigt.
Kan Manchester City rulla ut Sporting redan i första mötet eller blir det en tuff match ikväll för det ljusblåa laget från Manchester?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo