tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 15/12

Idag fokuserar vi på mötet mellan Borussia Dortmund och SpVgg Greuther Fürth som spelas på Signal Iduna Park 20:30, samt mötet mellan Arsenal och West Ham som spelas på Emirates Stadium  21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Tyskland för att se när Borussia Dortmund tar emot SpVgg Greuther Fürthi omgång sexton av Bundesliga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en andraplats i tabellen, kvällens motståndare SpVgg Greuther Fürth ligger tjugondeplats.
Dortmund räknas ta en enkel seger mot Greuther Fürth som ligger toksist i ligan.
Efter femton spelade matcher har dem endast lyckats ta en seger samt spelat en oavgjord, resterande tretton matcher har man förlorat. Utöver en taskig resultatrad så har Greuther Fürth en målskillnad på 13:46.

I kvällens andra match beger vi oss till England för att se när Arsenal tar emot West Ham i omgång sjutton av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en sjätteplats i tabellen, kvällens motståndare West Ham ligger på en fjärdeplats.
Arsenal ställs för en tuff uppgift när dem ställs mot ett West Ham som har imponerat den här säsongen. West Ham har redan slått Tottenham, Leicester och Chelsea i ligaspelet.
Tar West Ham ytterligare en skalp i kvällens möte eller står Arsenal emot och tar chansen att klättra i tabellen?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo