tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 15/1

Idag fokuserar vi på mötet mellan Manchester City och Chelsea som spelas på Etihad Stadium 13:30, samt mötet mellan Juventus och Udinese som spelas på Allianz Arena 20:45.

I kvällens första match beger vi oss till England för att se när Manchester City tar emot Chelsea i omgång tjugotvå av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en förstaplats i tabellen, kvällens motståndare Chelsea ligger på en andraplats.
Chelsea behöver verkligen ta tre poäng för att hålla liv i deras drömmar om en titel, det är dock ingen lätt uppgift man ställs inför då man möter Europas kanske bästa lag just nu.

I kvällens andra match beger vi oss till Italien för att se när Juventus tar emot Udinese i omgång tjugotvå av Serie A.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en femteplats i tabellen, kvällens motståndare Udinese ligger på en fjortondeplats.
Juventus har inte förlorat i Serie A sedan slutet av november då man föll mot Atalanta. Kan man hålla sviten vid liv mot ett Udinese som behöver plocka poäng för att distansera sig från bottenträsket?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo