tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 14/3

Idag fokuserar vi på mötet mellan Crystal Palace och Manchester City som spelas på Selhurst Park 21:00, samt mötet mellan Mallorca och Real Madrid som spelas på Estadi de Son Moix 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till England för att se när Crystal Palace tar emot Manchester City i omgång tjugonio av Premier League.

Manchester City leder fortfarande Premier League men bara med tre poäng ner till andraplacerade Liverpool. Manchester City behöver att fortsätta vinna för att hålla ett otroligt formstarkt Liverpool på avstånd.

I kvällens andra match beger vi oss till Spanien för att se när Mallorca tar emot Real Madrid i omgång tjugoåtta av Ligue 1.

Mallorca ligger i botten av La Liga och har inför kvällens match två poäng ner till nedflyttningsplatserna. Mallorca har förlorat åtta av sina tio senaste matcher i ligaspelet och ställs nu mot ligaledarna Real Madrid som har förlorat en match på sina arton senaste ligamatcher.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo