tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 14/10

Idag fokuserar vi på mötet mellan Jönköping och Sundsvall som spelas på Stadsparksvallen 19:00 samt mötet mellan Colombia och Ecuador som spelas på Estadio Metropolitano Roberto Meléndez 23:00.

I kvällens första match får vi se när andraplacerade Sundsvall reser till tabellåttan Jönköping för att göra upp om tre viktiga poäng i Superettans slutskede.
Jönköping befinner sig just nu i ingenmansland med åtta poäng upp till kvalspel till Allsvenskan och sex poäng ner till kvalspel till Division 1.
Sundsvall ligger just nu på en andraplats i Superettan med tre poäng till godo ner till tabelltrean Helsingborg.

I kvällens andra match reser vi till norra kuststaden Barranquilla där vi får se hemmalaget Colombia ta emot Ecuador i Sydamerikas VM-kval.
Colombia ligger inför kvällens drabbning på en femteplats i gruppen och har tre poäng ner till Paraguay som ligger sexa och är utanför kvalificeringsplatserna och kvalplatsen.
Ecuador ligger för stunden på en tredjeplats i kvalgruppen efter elva omgångar spelade, på dessa elva matcher har Ecuador spelat in fem vinster, en oavgjord och fem förluster.
Ecuador har för stunden samma poäng som tabellfyran Uruguay och en poäng ner till kvällens motståndare Colombia, det är med andra ord en viktig match för de båda lagen ikväll om de önskar att befästa sina positioner bakom gruppfavoriterna Argentina och Brasilien.

TVmatchen Studio finns även som podcast där poddar finns – här finner du alla avsnitt:

Spotify
Apple
Anchor