tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 12/2

Idag fokuserar vi på mötet mellan Villarreal och Real Madrid som spelas på Estadio de la Ceramica 16:15, samt mötet mellan Napoli och Inter som spelas på Stadio Diego Armando Maradona 18:00.

I dagens första match beger vi oss till Spanien för att se när Villarreal tar emot Real Madrid i omgång tjugofyra av La Liga.

Inför dagens match ligger hemmalaget på en sjätteplats i tabellen, dagens motståndare Real Madrid ligger på en förstaplats.

Real Madrid toppar tabellen med tre poängs försprång ner till Sevilla samt en match mindre spelad, vinner man idag drar man ligatvåan med ytterligare tre poäng.
Villarreal kan vid en vinst i dagens match gå upp till en preliminär fjärdeplats och gå om Atletico Madrid på femteplatsen och Barcelona på fjärdeplatsen.

I dagens andra match beger vi oss till Italien för att se när Napoli tar emot Inter i omgång tjugofem av Serie A.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en andraplats i tabellen, kvällens motståndare Inter ligger på en förstaplats.

Italiens kanske formstarkaste lag den här säsongen ställs mot varandra i en kamp om förstaplatsen. Napoli har fördel av hemmaplan men den ljusblåa klubben från Neapel har hafte det svårt mot Inter i ligaspelet de senaste åren, de senaste fyra säsongerna har Napoli bara slått Inter en gång i ligan.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo