tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 11/3

Idag fokuserar vi på mötet mellan Lille och Saint Etienne som spelas på Stade Pierre Mauroy 21:00, samt mötet mellan Atlético Madrid och Cádiz som spelas på Wanda Metropolitano 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Frankrike för att se när Lille tar emot Saint Etienne i omgång tjugoåtta av Ligue 1.

De regerande ligamästarna ställs mot ett av de historiskt största franska lagen i en kamp som är viktig för båda lagen för olika anledningar.
Lille ligger på en sjundeplats i tabellen och jagar en biljett till Europaspel kommande säsong. Kvällens motståndare Saint Etienne kämpar för sin överlevnad i Ligue 1 och ligger just nu tre poäng från nedflyttningsstrecket.

I kvällens andra match beger vi oss till Spanien för att se när Atlético Madrid tar emot Cádiz i omgång tjugoåtta av Ligue 1.

I denna match är det i princip samma premisser som den första då vi har de regerande mästarna Atletico som jagar i toppskiktet av tabellen medan kvällens motståndare harvar nere i botten.
Cádiz ligger just nu på nedflyttningsplats och är i stort behov av tre poäng i kvällens match, det ser dock ut att bli svårt för dem när de ställs mot Atlético som vunnit fyra av sina fem senaste matcher.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo