tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 11/1

Idag fokuserar vi på mötet mellan Nigeria och Egypten som spelas på Roumde Adjia Stadium 17:00, samt mötet mellan Cagliari och Bologna som spelas på Unipol Domus 20:45.

I kvällens första match beger vi oss till Kamerun för att se när Nigeria möter Egypten i första omgången av Afrikanska mästerskapen.

Vi får se två stora nationer som tippas gå långt i turneringen göra upp om tre viktiga poäng i gruppspelet. Vem drar det längsta strået i kvällens match?

I kvällens andra match beger vi oss till Italien för att se när Cagliari tar emot Bologna i omgång tjugoett av Serie A.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en artondeplats i tabellen, kvällens motståndare Bologna ligger inför kvällens match på en tolfteplats.

Båda lagen kliver in i det här mötet med en liknande formkurva, båda lagen har förlorat tre av sina fem senaste matcher.
Cagliari är i enormt stort behov av tre poäng i kvällens match för att ta sig ur bottenstriden. Inför kvällens match har man fyra poäng upp till säker mark.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo