tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 10/2

Idag fokuserar vi på mötet mellan Wolverhampton och Arsenal som spelas på Molineux Stadium 20:45, samt mötet mellan Liverpool och Leicester som spelas på Anfield 20:45.

I kvällens första match beger vi oss till Wolverhampton i England för att se när Wolverhampton tar emot Arsenal i omgång tjugotre av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en åttondeplats i tabellen, kvällens motståndare Arsenal ligger på en sjätteplats.

Wolverhampton kan vid en vinst ikväll gå om Arsenal, Arsenal har vunnit tre av sina fem senaste ligamatcher och ligger just nu tre poäng bakom Manchester United och Europaplatserna med två matcher mindre spelade.

I kvällens andra match beger vi oss nittio mil norrut för att se när Liverpool tar emot Leicester i omgång tjugotre av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en andraplats i tabellen, kvällens motståndare Leicester ligger på en tolfteplats.

Liverpool kan dra ifrån ligatrean Chelsea ikväll med en vinst och lägga sig nio poäng bakom ligaettan Manchester City med en match mindre spelad.
Leicester finner vi något form av ingenmansland då dem inte riktigt är i någon farozon för att hamna i en bottenstrid eller ser ut att ha någon chans att utmana om en plats till Europa League eller Champions League.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo