tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 10/12

Idag fokuserar vi på mötet mellan Nantes och Lens som spelas på Stade de la Beaujoire 21:00, samt mötet mellan Brentford och Watford som spelas på Brentford Community Stadium 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Frankrike för att se när Nantes tar emot Lens i omgång arton av Ligue 1.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en trettondeplats i tabellen, kvällens motståndare Lens ligger på en femteplats.
Lens har stått för något av en överprestation så här långt sett till var vi finner dem i tabellen, deras senaste tre matcher har dock alla slutat oavgjort. Kan Lens ta tre poäng av Nantes ikväll och hålla sig kvar i kampen om europaplatserna?

I kvällens andra match beger vi oss till England för att se när Brentford tar emot Watford i omgång sexton av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en trettondeplats i ligan, kvällens motståndare Watford ligger på en sjuttondeplats.

Watford kommer från en tuff period där de har förlorat tre raka matcher mot några av Premier Leagues bästa lag. Ranieris Watford behöver börja vinna så fort som möjligt för att ta sig ur bottenträsket.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo