tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 1/2

Idag fokuserar vi på mötet mellan Hibernians och Hearts som spelas på Easter Road 20:45, samt mötet mellan Argentina och Colombia som spelas på Mario Alberto Kempes 00:30 (natten till onsdag).

I kvällens första match beger vi oss till Skottland för att se när Hibernians tar emot Hearts i omgång 23 av Skotska Premiership.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en femteplats i tabellen, kvällens motståndare Hearts ligger på en tredjeplats.
Hearts har tolv poäng upp till Celtic på andraplatsen och tio poäng ner till Motherwell på fjärdeplatsen, Hibernians har desto mer att spela för då de enbart har två poäng ner till femteplatsen och två poäng upp till fjärdeplatsen.

I kvällens andra match beger vi oss till Córdoba för att se när Argentina tar emot Colombia i omgång sexton av det sydamerikanska VM-kvalet.
Argentina ligger tvåa i gruppen bakom Brasilien och är fortfarande obesegrade efter fjorton spelade matcher. Colombia ligger på en sjätteplats i gruppen och kan vid en vinst ikväll gå upp till kvalplatsen.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo