Zverev är dagens Blyger.

Spelhörnan

Det här är något som jag tänker testa framöver. När man börjar bli lite äldre så minns man saker från förr som man tyckte var bra och man funderar, varför finns inte det där längre? Så gör de flesta. Men jag är ju sådär att jag inte riktigt nöjer mig med det, utan då vill jag göra något åt saken. För när jag bestämmer mig för att något är på ett visst sätt, då vill man ju ha det så.

Jag minns papperskvällstidningarna och hur man varje dag hade tre spelförslag i tidningen. Någon hade det i form av dvärgarna, det var väl Expressen som hade Toker, Kloker, och det var väl Blyger. Jag är sugen på att sno den, för de använder den ju inte längre, otroligt nog. Aftonbladet hade också någon sådan där men kallade spelen för spiken, chansen, något sån där.

Jag har jobbat med tennis i massor av år. Men jag har jobbat med betting i fler år skulle jag säga. På alla möjliga olika sätt. Det jag tycker om betting rent allmänt är att det inte ska vara så allvarligt. Det ska vara kul, varken mer eller mindre. Man ska spela på nivåer som är väldigt låga sett till hur mycket pengar man har och spel ska förhöja upplevelsen, inte mana fram stress. Så fort man blir stressad, då ska man lägga av och njuta av sporten utan spel istället. Inte att blanda ihop med att få lite puls. Det vill man ju ha. När jag för några månader den vann drygt en halv mille på Stryktipset, och definitivt inte klarade av att följa sista matchen utan fick ta en promenad. Då hade jag en jäkla härlig puls, men ingen stress. Jag ville vinna, men var inte rädd att förlora, för insatsen var på en vettig nivå. Newcastle-Arsenal var det som avgjorde förresten. Newcastle vann 1-0 i en match där de typ inte hade någon målchans, och där deras hål VAR-kontrollerades för minst tre olika eventuella överträdelser. Jag förstår fortfarande inte riktigt hur det kunde bli mål.

Men det ska inte bli någon fotboll här. Men väl tre dagliga spelförslag. Helt utan att föra någon statistik. Bara för nöjes skull. Vill ni ha dokumenterad statistik på hur bra jag är på att leverera bra speltips så finns sådan på betting.se.

Äh, ska vi ta dvärgarna direkt? Det är liksom helt obegripligt att ingen använder dem nu för tiden så jag tar dem.

Blyger

15:00 Zverev – 1,11 Bethard

En av de saker jag fascinerar mig mest över när det gäller hur folk spelar är hur få det är som spelar på låga odds. Man måste inte spränga banken på en sekund utan att nöta på med låga odds tror åtminstone jag kan vara mycket vinstgivande. Av alla favoriter idag skulle jag säga att Zverev är den som känns tryggast. Jag ser inte riktigt hur detta ska trassla till sig för honom.

Kloker

14:30 Cerundolo – 2,30 Bethard

Kloker, ja ni förstår kanske? Ett klokt spel där jag tycker värdet är bra. Cerundolo har plus i inbördes möten på Paul. Han slog honom nyligen. Paul har tagit sig på grus men är ingen grusspelare. Jag tycker det är fel att Paul är klar favorit i den här matchen.

Toker

13:30 Barrere/Pouille 3.50 Bethard

Toker, den är inte så svår va? Det finns väl inte så mycket roligare än att skjuta iväg en skräll från höften. Idag hämtar vi den från dubbeln där Barrere/Pouille möter Murray/Venus. Inte som bäst på grus, Murray/Venus och lyckas fransmännen låsa sina motståndare vid baslinjen kan det här nog bli riktigt roligt. Och ni har hört det några gånger nu va? Publiken kan nog vara till lite hjälp här. Ett riktigt kul skrällspel om man frågar mig.