allente

Allente – Samla all din underhållning på ett och samma ställe

Notera att inlägget innehåller betalda länkar

Allente erbjuder dig ett stort utbud av tjänster för att ge dig just det underhållningspaket som du vill ha. Oavsett om du har fiber-tv eller en parabolantenn hemma har de ett paket som fyller dina behov. Med deras tjänster kan du se Premier League från Viaplay och Allsvenskan från discovery+ i ett och samma paket.

I Allentes tjänster ingår också fiber till ditt hem med blixtsnabb uppkoppling oavsett om det gäller arbete, surf eller streaming. Det är med andra ord en bra helhetslösning för att samla allt på ett och samma ställe.

Hitta ditt Allentepaket här!

Allente TV-paket

Det spelar ingen roll om du har tillgång till parabol-tv eller fiber i ditt eget hem. Allente har en tjänst som passar alla hushåll. I deras tv-paket kan du på ett smart och enkelt sätt skräddarsy ditt innehåll efter dina förutsättningar och vilken typ av underhållning du vill se.

Du har möjligheten att inkludera sport, film och serier i ditt urval. Allentes tv-paket delas in i ett Basic-, Standard- och ett Premiumpaket. Premiumpaket innehåller bland annat Premier League, Allsvenskan och SHL. I vårt tycke ger det dig ett av Sveriges bästa urval när det gäller sport.

Fiber TV-paket

För dig som har fiber inkopplat i huset kan de erbjuda fiber-tv. Deras tv-paket erbjuder ett stort utbud av kanaler med sport, filmer och serier. Samtidigt kan du streama den senaste underhållningen i hemmet från tv-boxen eller i deras app. En annan bra funktion är att du kan streama på upp till fyra enheter samtidigt, oberoende om du är hemma eller på resande fot. Generöst!

Tv via fiber ger dig det vanliga svenska kanalutbudet i HD. Du kan också lägga till ännu mer underhållning från andra streamingtjänster så som HBO Max eller C More, samtidigt som du fortfarande kan se Viaplays utbud i ditt ursprungliga tv-paket.

Allentes tv-paket delas in i tre olika paket. Basic, Standard och Premium. Med Basic-paketet får du för 299 kronor i månaden de vanligaste svenska kanalerna, med eller utan HD. Utökar du till Standard för 399 kronor i månaden utökas ditt utbud av kanaler samtidigt som du får ta del av Viaplays och SkyShowtimes streamingtjänster för film och serier. Premium-paketet ger dig ett stort utbud av sport och underhållning. Det är verkligen den helhetslösning många vill ha! Vill du välja fritt mellan Allsvenskan, Premier League, Grand Slam-turneringar i Tennis och svensk ishockey från SHL? För prisvärda 819 kronor i månaden kan du uppleva all sport du kan tänka dig hemma i tv-soffan. Du har också tillgång att se all underhållning OnDemand. Då behöver du inte se dina favoritprogram i realtid, utan i stället när det passar dig. I appen finns det möjlighet att se alla kanaler samt all underhållning, vart du än befinner dig. Det är också en funktion som uppskattas!

Parabol TV-paket

Allente erbjuder också tv via parabol. Här kan du uppleva samma underhållning även om du inte har tillgång till fiber i hemmet. Du kan enkelt koppla in tv:n till parabolen och få ett brett utbud av sport, underhållning och nyheter. Sportmässigt erbjuds Premier League, Allsvenskan, SHL och Formel 1, allt samlat på ett och samma ställe.

Du kan också njuta av det senaste serierna och filmerna från SkyShowtime och discovery+ i appen. Du kan bland annat se Yellowstone, Halo och Dexter: New Blood. Har du en av deras tv-boxar kan du även streama direkt till din tv även om du har parabol.

Även denna tjänst är indelat i olika paket för att anpassa urvalet av underhållning för dig. Basic-paketet för 299 kronor i månaden ger dig det minsta utbudet och innehåller de vanligaste kanalerna. För 100 kronor extra kan du utöka ditt paket till Standard-paketet. Då får du tillgång till fler kanaler, men också streamingtjänster som Viaplay Film & Serier och SkyShowtime. Det gör att det här passar många olika kunder. Du kan också ladda ner filmer och se dem offline på ställen där du saknar täckning. Är du mer intresserad av sport bör du välja Premium-paketet. I det samlar de det bästa av både svensk och internationell sport på en och samma plats. Den bästa fotbollen från både England och Sverige samtidigt som du kan se ATP-touren i tennis och det hetaste inom motorsport. Premiumpaketet kostar 819 kronor i månaden.

Allente Bredband

Om du vill ha blixtsnabba hastigheter när du streamar, surfar eller spelar i hemmet finns det flertalet olika paket som passar just dig. Genom deras bredbandstjänster kan du också möjliggöra att jobba från hemmet. Med en säker och stabil uppkoppling kan du utan bekymmer förlita dig på att de ger dig en service som går att lita på.

Du kan välja mellan fyra olika hastigheter helt efter dina behov. En trådlös router ingår också alltid när du beställer fiber från oss. Med fyra olika hastigheter att välja mellan behöver du aldrig betala för mer än du måste. Samtliga av deras bredbandspaket saknar bindningstid. Det gör att paketen är enkla och flexibla att använda.

Bredband 100 ger dig en hastighet på upp till 100 Mbit/s, ett perfekt alternativ för dig som vill streama, surfa eller lyssna på musik. Paketet Bredband 250 är för dig som behöver högre hastigheter på ditt bredband, något som öppnar upp för arbete i hemmet. Skulle du ha flera familjemedlemmar i hemmet är Bredband 500 att föredra. Då kan du streama på flera enheter samtidigt utan problem. Deras snabbaste paket är Bredband 1000 och ger dig en hastighet på upp till 1000 Mbit/s. Med den kan man hantera många uppkopplade enheter med krävande aktivitet. Ett paket för dig som vill kunna spela i hemmet samtidigt som du vill streama. En rekommendation till den lite större familjen, till exempel.

Hitta alla olika paket från Allente här

Boxar och hårdvara

Allente har också egen hårdvara som är synkroniserade till deras tv-tjänster, alltför att göra din upplevelse så bra som möjligt. Det är en av sakerna som sticker ut med Allente och gör det till en modern, uppskattad lösning. Med tv-boxarna Allente 1 och OnePlace kan du samla dina kanaler och streamingtjänster på ett och samma ställe. För OnePlace kan man också köpa till en hårddisk där du kan spela in och lagra upp till 500 timmar av underhållning.

De har också en tv-modul för dig som har parabol hemma. Med modulen slipper du helt och hållet en box och kan se alla kanaler direkt i tv:n. Tv-boxen Prime 680 är både kompatibel med tv via fiber eller parabol-tv och kräver ingen internetanslutning för att fungera. Väldigt smidigt!

De har också en egen parabol som är anpassade till deras produkter. Det finns även plattantenn för dig som vill ha en mer diskret lösning. Perfekt för dig som har lägenhet och vill att din antenn ska smälta in i hemmet. Arris VAP3402 är en trådlös tv-brygga som matar din signal för fiber-tv helt utan sladd. Ett annat trådlöst alternativ är Google Nest som ger dig ett stabilt trådlöst nätverk i hemmet. Du kan också enkelt utöka räckvidden genom att lägga till fler åtkomstpunkter. De erbjuder en stor mängd hårdvara som täcker alla dina behov för bredband och tv.

Kundservice

Om du någonsin skulle ha problem med någon av Allentes produkter har de samlat allt du behöver veta i en FAQ-sektion på Allentes hemsida. Det finns det svar på de flesta av dina frågor och sidan innehåller de vanligaste problemen som uppstår.

Om du vill ha direktkontakt med kundservice kan man enkelt nå dem via chatt. Kundservice öppettider varierar, men går att hitta på hemsidan. Det är dock enkelt att komma i kontakt med Allente, som är välkänt hjälpsamma. Det går även att ringa in till kundsupporten om du har frågor gällande deras tjänster.