Sillysvepet – nya rykten och klara övergångar

Ännu en liten genomgång av lite rykten och övergångar under detta januarifönster.


Aaron Ramsey

Lite uppdateringar kring karusellen om Aaron Ramsey, enligt Fabrizio Romano är det klart med en flytt till Juventus i Juni, om det stämmer återstår att se.

Thorgan Hazard

Enligt Daily Mail och flera andra medier så är Thorgan, alltså Edens lillebror i kontakt med Dortmund
där förhandlingar inletts om en övergång, detta sedan Pulisic skrivit på för Chelsea och en ersättare behövs. Om det handlar om en flytt i Januari eller till sommaren har dock inte framgått.

Hudson Odoi

Bayern går på offensiven och är väldigt intresserade av den unga högerbacken i Chelsea och har lagt ett antal bud på spelare. Sarri var dock ganska tydlig på presskonferensen inför matchen mot Tottenham i ligacupen att Odoi blir kvar i klubben.

Javi Martinez

Martinez som gick till Bayern Munchen från Athletic Bilbao 2012 ryktas vara på väg tillbaka till just Bilbao, detta efter en väldigt dålig säsongsinledning med bara 19 inspelade poäng på 18 spelade mtcher. Klubben har aldrig ågt ur la liga och tror att med hjälp av Javi Martinez så ska man klara sig även i år.


Kostas Manolas

Det ryktas mycket om den Grekiske landslagsmannen i Roma där flera klubbar sägs vara intresserade, däribland Arsenal och Manchester United. Det finns en utköpsklausul i Manolas kontrakt på 300 miljoner kronor som Manchester United ska vara sugna på att aktivera.


Arjen Robben

Han som med samma fint och samma avslut förtrollat fotbollsvärlden i över ett decennie ryktas vara på väg från Bayern Munchen, Inter sägs vara slutstationen denna gången. Trots sina snart 35 år så är flera klubbar ute efter honom.


Yannick Carrasco

Många blev förvånade när Carrasco förra året valde att ta sitt pick och pack och dra till Kina.
Nu ska dock 24-åringen vara sugen på att flytta tillbaka till Europa, Arsenal är den klubb som nämns mest frekvent, med tanke på vad som sägs om Arsenals budget i detta transferfönstret så bör ryktet tas med en nypa salt.Manolo Gabbiadaini

Italienaren som gjorde en toppen debutsäsong för southampton har haft det tufft på slutet och nu ska det vara klart att han lämnar klubben för spel i Sampdoria. Det handlar om ett lån med köpoption.