UFC MMA Fight Night

HERMANSSON vs VETTORI – UFC FIGHT NIGHT

Det blir en spännande match i helgen mellan svenske Jack Hermansson mot italienske Marvin Vettori i UFC Fight Night. Under natten mot söndag kliver den Oslobaserade Hermansson in i oktagonen där hans match är galans Main Event. Matchen äger rum på UFC Apex i Las Vegas och sänds live på Viaplay.

Det var inte helt lätt att hitta en motståndare till Hermansson, som ursprungligen skulle mött mot engelsmannen Darren Till, men som på grund av skada var tvungen att tacka nej. Han ersattes av Kevin Holland, men den 28 november bekräftades det att Holland hade testat positivt för Covid-19. Därför har nu italienske Marvin Vettori intagit platsen med bara en veckas förberedelse.

Hermansson siktar mot toppen och siktar givetvis på en andra seger efter matchen mot Gastelum. Matchen innan dess förlorade han på en TKO mot Cannonier. En vinst mot Vettori här kan vara en snabb passage mot toppen och få chans att möta de bästa i hans viktklass.

”The Joker” har aggressivitet, men har också tålamod och teknik. Kombinerat med sin styrka på marken har han vunnit 8 av 11 UFC-fajter.

Marvin ”The Italian Dream” Vettori har bra uthållighet och är en ganska all-around fighter utan några större svagheter. Han gillar att chocka och pressa för att få sina motståndare ur balans. Om han hittar en akilleshäl kommer han använda det till sin fördel.

Fight Card i UFC Fight Night

Main event
Jack Hermansson vs Marvin Vettori

Co-main event
Ovice St. Preux vs Jamahal Hill

Main Card
Talia Santos vs Montana De La Rosa
Gabriel Benítez vs Justin Jaynes
Roman Dolidze vs John Allan
Movsar Evloev vs Nate Landwehr

Prelims
Louis Smolka vs Jose Alberto Quinonez
Matt Wiman vs Jordan Leavitt
Jimmy Flick vs Cody Durden
Damon Jackson vs Ilia Topuria
Gian Villante vs Jake Collier


Till Viaplay