Zlatan Ibrahimovic i Milan Zlatan Ibrahimovic i Milan. (Foto: MIGUEL MEDINA / AFP)

Zlatan Ibrahimovic redo att sänka Genoa CFC

AC Milan tar under söndagen emot formsvaga Genoa inför ett tomt gapande San Siro. Coronaviruset till trots, matchen spelas på utsatt tid men utan åskådare. Hemmalaget gäller som stora favoriter och har sedan Zlatan Ibrahimovic ankomst seglat upp som utmanare om Europaplatserna.

Över 2x insatsen på Zlatan som målskytt finns att fynda hos ComeOn, som även erbjuder 1000 kronor i bonus att spela på matchen för!

Klasskillnad mellan lagen

AC Milan stod för en slätstruken första halva av säsongen 2019/20. En svag mittenplacering i Serie A och en förändring var nödvändig. In kom Zlatan Ibrahimovic och knappa tre månader senare har AC Milan endast förlorat en match under hela 2020.

Hoppet om Europaplatserna har återigen tänts och med Zlatan på plats ser läget bättre ut än på länge för Rossoneri. Genoa, helgens motståndare, gör en av sina svagare säsonger i den italienska högstaligan och kommer få rikta in sig på en snarig nedflyttningsstrid under våren.

Matchen spelas på pampiga San Siro där AC Milan inte upplevt en förlust sedan november förra året då Lazio var på besök. Man är starka hemma och ska inte ha några större problem med att städa av ett sargat Genoa.

Veckans spel – Zlatan Ibrahimovic som målskytt

Tre mål har det blivit såhär långt för Zlatan under hans andra sejour i klubben, fler är att vänta. När ett utav ligans sämsta lag kommer på besök är det ingen högoddsare att svensken kommer vara med i målprotokollet. Använd välkomstbonusen från ComeOn för att få ut maximalt av ditt spel på Zlatan som målskytt – 200% upp till 1000 kronor!

Så här får du 1000 kronor i bonus

1. Följ länken och skapa ett konto hos ComeOn
2. Sätt in 500 kronor och få 1500 kronor att spela för
3. Spela Zlatan Ibrahimovic som målskytt och vinn över 6x ursprungsinsättningen