-->

Napoli – Liverpool – Så kan du få över 14x pengarna på Liverpool-seger

The Champiooons! Världens finaste klubblagsturnering, Champions League, är tillbaka och vi riktar fokus mot de regerande mästarna, Liverpool, och deras premiär mot Napoli inför ett kokande San Paolo. Favoritskapet ligger på The Reds och med tanke på vilken form laget befinner sig är en bortaseger inte vidare svårmotiverat. Tror du också att förra säsongens vinnare av turneringen går segrande ur kampen mot Napoli? Spela Liverpoolseger till fina 2.37 gånger insatsen hos Unibet! Passa på nu och ta del av välkomstbonusen som ger dig upp till 500 kronor extra att spela för.

Regerande mästare på jakt efter mer

Den som trodde att Liverpool skulle slå sig till ro efter Champions League-vinsten förra säsongen får tänka om. Inledningen av säsongen 2019/20 har bevisat att Jürgen Klopp befogar över en trupp som vill mer, och som kan mer. Fem raka segrar i ligaspelet och obesegrade i densamma sedan början av 2019. Liverpool har visat att man kommer bli ett lag att räkna med även i år när titlarna ska delas ut.

Spelartruppen behöver ingen närmre presentation. Firmino, Salah och Mané är mest troligt den vassaste anfallstrion i världen och inledningen på denna säsong har snarare visat på än mer hunger. I övrigt har laget fått tillbaka Alex Oxlade-Chamberlain som missade förra säsongen på grund av skada, en spelare som erbjuder Liverpool ännu en dimension på mittfältet. Enda tillfälliga orosmolnet finner vi mellan stolparna där Alisson Becker är skadad och Adrian fått göra ett par framträdanden. Med Becker så småningom tillbaka finns där få svagheter att poängtera i en annars mycket solid trupp.

Två lag som känner varandra väl

Napoli och Liverpool möttes som bekant även i förra årets gruppspel av Champions League. Då stod Liverpool för en av sina svagare insatser när man reste till Neapel och föll med 1-0. Senare tog man revansch när man slog ut Napolitanarna från turneringen i och med 1-0 vinsten på Anfield.

Att vi skulle få se en repris på fjolårets svaga prestation från Liverpools sida får hållas som osannolikt. Laget har vuxit in i en roll där man klarar av att kontrollera matcher på ett annat sätt. Från försvar till anfall känns truppen som en komplett enhet och det ska mycket till för att Napoli ska lyckas störa Liverpool.

Vad som talar än mer för en Liverpoolseger är det faktum att det är Napoli som kommer ha krav på sig att vinna, både från supportrarna men också om man vill utmana om förstaplatsen i gruppen. För Liverpools del, att ligga lite lägre med laget och vänta på omställningar, kunde det knappast bli bättre. Med Mané, Salah och Firmino i högform slutar denna match med seger för den engelska ligaettan.

Spela Liverpoolseger – Vinn 1422 kronor!

  1. Bli medlem hos Unibet och läs villkoren noga ->HÄR
  2. Gör en insättning på 100 kr och ta del av välkomstbonusen som ger dig 500 kr extra att spela för
  3. Satsa allt på seger för Liverpool
  4. Vinner du spelet har du 1422 kr i vinst!