Manchester Uniteds portugisiske mittfältare Bruno Fernandes (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Manchesterderby | City favoriter på Old Trafford

På söndag är det uppdukat för säsongens andra Manchesterderby i Premier League när Manchester United och Manchester City drabbar samman på Old Trafford, och du kan hämta hem 1000 kronor i bonus att spela på matchen med!

Förväntningarna är höga på att de röda djävularna ska sätta sätta stopp för den ljusblå stadsrivalen en andra gång denna Premier League-säsong. 10 matcher återstår av ligaspelet, och Manchester United behöver alla poäng de kan ta i jakten på Champions League-platserna.

För att öka spänningen kring matchen erbjuder ComeOn just nu 1000 kronor i bonus att spela för på matchen. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto och göra en insättning på 500 kronor för att få din bonus på 200%!

Tätt mellan derbymatcherna

Bara under de senaste fyra månaderna har lagen mött varandra helra tre gånger, och med söndagens match inräknad har vi haft ett Manchesterderby varje månad sedan december. Reslutaten har varit varierande, men såhär långt har Manchester United vart de mest lyckosamma.

I Premier League fick Solkjaer och Manchester United med sig den första derbyvinsten för säsongen när man vann med 2-1 på Etihad Stadium. Med endast 28% bollinnehav och City med klart fler avslut lyckades The Devils ändå plocka med sig alla tre poäng.

När det kommer till Ligacupen möttes lagen först i januari. Den matchen förlorade Manchester United med klara 3-1. Returmötet ett par veckor senare vann Solkskjaer och co, även om 1-0 segern aldrig räckte för avancemang.

Manchester United har totalt sett stått upp bra mot de ljusblå, och har bevisat att poängen kan bärgas trots lägre bollinnehav och färre målchanser. Nu har man kryddat laget med Bruno Fernandes som höjer Manchester Uniteds chanser än mer när man tar emot lokalrivalerna under söndagen.

1000 kronor bonus på matchen

Alla nya spelare hos ComeOn får generösa 1000 kronor att spela för på Manchesterderbyt. Det enda som krävs är en insättning på 500 kronor eller mer och bonusen är din!

Hämta din bonus här:
1. Följ denna länk och registrera ett konto hos ComeOn snabbt och smidigt
2. Gör en insättning om 500kr och få 200% bonus
3. Du har 1000 kronor extra att spela för på söndagens Manchesterderby!