Manchester United - Liverpool Odds (Photo by MANAN VATSYAYANA / AFP)

Manchester United – Liverpool – tredje raka förlusten för ten Hag?

När? Måndag 22 augusti kl. 21.00
Var? Old Trafford, Manchester
TV: Viaplay och V Sport Premium
Senaste mötet: Liverpool 4-0 Manchester United

Klassiskermötet Manchester United mot Liverpool är en av fotbollsvärldens största matcher. I år är matchen extra tidig då den kommer i omgång tre. Det är bara att tacka och ta emot.

Oddsen talar till bortalagets fördel, och det är inte konstigt med tanke på hur ensidigt de senaste årens matcher har varit, och så väntas det bli även på måndag kväll.

Manchester United behöver tre poäng

Det har varit en riktigt usel start för United och nye tränaren Erik ten Hag. I första matchen förlorade de med 2-1 hemma mot Brighton och givetvis blir det rubriker av ett sånt resultat. I andra matchen hade de bra läge på att kompensera och få skutan på rätt köl men det blev istället 4-0.

Laget ligger just nu på jumboplatsen och nu kommer värsta rivalerna på besök. Oddsen talar till Liverpools fördel, även om de röda inte har lyckats vinna sina matcher heller.

Ten Hag måste vinna här, annars får han den osmickrande statistiken att ha förlorat sina tre inledande matcher. Klubben är en skugga av sitt forna jag.

Manchester United att vinna mot Liverpool – 5,50 i odds hos Expekt

Liverpool saknar också en seger

United får alla rubriker genom sin usla start. Men Liverpool har inte börjat särskilt mycket bättre. De har visserligen inte skämt ut sig, men poängen saknas även på Merseyside. Kryss mot Fulham och Crystal Palace är inte bra nog för ett lag som ska utmana om titeln.

Dyrgripen tillika nyförvärvet Darwin Nunez saknas för den här matchen då han plockade upp ett rött kort senast i en märklig situation. Märklig på så sätt att Darwin verkar kanske inte vara så kall som man behöver vara som en världsstriker.

Klopp är inte nöjd med starten och tre poäng mot värsta rivalen skulle ge både moral och momentum för kommande ligaspel.

Liverpool att vinna mot Man United – 1,62 hos Expekt

Luis Diaz och Mo Salah har varit heta inledningsvis och vi förväntar oss åtminstone ett mål från den här firman. United har ännu inte gjort mål, bortsett från självmålet som kom från en fast situation.

Manchester United – Liverpool – speltips

För er som håller på United – vi beklagar, men det ser ut som att det kan bli ännu en förlust. Liverpool är ett bättre lag och det finns mer kompetens där. United har återigen en lång väg att vandra innan man kan utmana där man ska vara.

Vi spelar Liverpool att vinna samt Över 2,5 mål. Detta ger 2,07 i en Betbuilder hos Expekt.