(Photo by Bulent Kilic / AFP)

Liverpool – Atletico Madrid | Champions League

På onsdag får vi svar på om Liverpool fortsatt spelar i Champions League under våren eller om Atletico Madrid lyckas slå ut de regerande mästarna. Liverpool har tidigare bevisat sig kunna spela under stor press på Anfield, och just nu får du hela 7x pengarna på seger för The Reds hos 888sport!

I den första matchen lagen emellan dominerade Liverpool bollinnehavet, men hade stora problem med att skapa några målchanser. Atletico Madrid avgick med det enda målet i en annars slätstruken match.

Önskar du att öka spänningen tar du med fördel del av oddsboosten från 888sport – 7.00 gånger pengarna på Liverpool! Läs mer om erbjudandet längst ner i artikeln.

*Erbjudandet gäller nya spelare hos 888sport

Liverpool har mer att erbjuda

Liverpool har fullständigt dominerat i Premier League denna säsong och var obesegrade fram till omgång 27 då Watford överraskande vann med 3-0. Med ligatiteln så gott som bärgad kan vi räkna med att Jürgen Klopp inte sparar på krutet när det nu är skarpt läge i Champions League.

Prestationen på Wanda Metropolitano var inte bra nog, men när returmötet väntar på Anfield är det andra förutsättningar som gäller. Liverpool har inte förlorat på hemmaplan sedan 2018 när Chelsea var på besök. Färskt i minnet ligger även bragden mot Barcelona förra säsongen då man vände ett hopplöst 3-0 underläge till vinst med 4-3.

Så får du 7x pengarna på Liverpool

Som ny spelare hos 888sport kan du ta del av en exklusiv oddsboost på onsdagens match mellan Liverpool och Atletico Madrid. Följ stegen nedan för att hämta hem denna generösa gåva.

1. Följ länken och skapa ett konto hos 888sport
2. Satsa 50kr på ordinarie odds på något av lagen
3. Vid vunnet spel vinner du insatsen gånger boostat odds i form av gratisspel

Åldersgräns 18 år
Spela ansvarsfullt – Stödlinjen.se