Brentford vs Manchester United Odds (Photo by Nigel Roddis / AFP)

BRENTFORD VS MANCHESTER UNITED ODDS: KAN ERIKSEN SÄNKA SIN TIDIGARE KLUBB?

När? 18:30, lördag 13 augusti
Var? Brentford Community Stadium, London
Senaste resultat: Manchester United 3-0 Brentford
TV/stream: Viaplay

Brentford välkomnar Manchester United i deras första hemmamatch under Premier League-säsongen 2022/23. Londonklubben ser fram emot att bygga vidare på deras fina start och få till ett bra resultat mot Manchester United, en klubb som verkar ha en hel del att jobba med som det ser just nu. Oddset 2.00 på en bortaseger gör Manchester United till favoriter. Frågan är om man kan hitta formen.

Brentford

Brentford gjorde en mycket stark säsong under 2021/22. Man klarade sig med råge kvar i Premier League som nykomling och spelade briljant fotboll under perioder. Tränaren Thomas Frank har introducerat en väldigt underhållande typ av fotboll som gör laget roligt att bevittna men som också innebär många poäng. Man slutar aldrig kämpa och ger allt i 90 minuter plus tillägg, vilket visade sig i premiären mot Leicester.

Efter att ha hamnat i underläge med 2-0 på bortaplan var det inte många som trodde att Brentford skulle åka hem till London med några poäng, inte minst med tanke på att det var ett starkt hemmalag man ställdes mot. Att Brentford lyckades hämta upp underläget och få till ett 2-2-resultat tyder på en starkt mentalitet.

Manchester United kommer med andra ord inte att få en lugn stund, även om man skulle ta ledningen. Om du funderar på att spela på en seger för Brentford rekommenderar vi att du kikar på både resultat och målskytt. Om du klickar dig in på odds och vidare till potentiella målskyttar hittar du Ivan Toney. Ett spel på anfallaren att göra mål i en 1-0-seger för Brentford ger hela 30 gånger pengarna.

Tips: Brentford att vinna med 1-0 och Ivan Toney gör mål: 31.00

Manchester United med en förskräcklig start

Erik ten Hag gjorde sin tränardebut på hemmaplan mot Brighton i söndags, detta efter en optimistisk försäsong. Mycket talade för att Manchester United skulle vinna matchen, inte minst oddsen inför avspark. Som många gånger under fjolåret visade det sig vara helt fel väg att gå.

Brighton gick ut och kontrollerade den första halvleken med ett ihärdigt löpande, presspel och med ett imponerande passningsspel. United kom knappt i närheten av att kontrollera bollen och när man släppte in mål två gånger om i den första halvleken var det en hemmapublik som knappt kunde tro sina ögon

Det fanns stora brister i Uniteds spel, något som man inte kan klandra nyförvärvet Christian Eriksen. Den före detta Brentford-spelaren var briljant i den andra halvleken när han fick en roll längre bak i banan. Han kommer även att saknas Brentford i år och om han får en startplats i kommande match kan han mycket väl bli den som fäller avgörandet. Oddset på att Eriksen nätar vid något tillfälle är 5.00, vilket jag helt klart fattar tycke för.

Tips. Eriksen att göra mål: 5.00 

Brentford vs Manchester Odds: Förutsägelser

Oddsen ger fortfarande Manchester United en fördel med med 2.00 på en bortasegern menar jag att spelbolagen varnar för Brentford. Jag kan mycket väl se Manchester United vinna den här matchen. Erik ten Hag och spelarna har allting att bevisa och jag tror att det kommer resultera i tre poäng.

Jag kan som nämnt se Christian Eriksen göra mål på sin gamla klubb och så även Cristiano Ronaldo som ser ut att vara spelsugen efter en kontroversiell sommar. Han fick hoppa in mot Brighton och är en målskytt av rang. Att Ronaldo gör mål ger just nu 2.10. Ett rimligt resultat är en 3-1-seger för United, vilket ger 17.00. Kan United studsa tillbaka efter matchen senast eller kommer Brentford att göra livet surt för gästerna?

Tips: Manchester United att vinna med 3-1: 17.00