Premier League | Liverpool | Firmino & Salah Liverpools Roberto Firmino och Mohamed Salah. (Photo by Paul ELLIS / AFP)

Boostat odds på Liverpool – 8x gånger pengarna!

Veckoomgången i Premier League avslutas med mötet på Molineux Stadium mellan Wolverhampton Wanderers och seriesuveränen Liverpool. Ska vargarna från Midlands lyckas stoppa segermaskinen från Merseyside eller inkasserar Jürgen Klopp säsongens 22:a ligaseger – mycket talar för det senare. 888sport erjuder 8x gånger insatsen på seger för Liverpool, ett så kallat bombspel i våra ögon!

Liverpools show fortsätter

Obesegrade i ligan under mer än ett års tid, leder ligan med 16 poäng och har inte släppt in ett mål på sju matcher, det är Liverpools värld vi lever i denna säsong. Det ser inte ut att finnas något som kan stoppa detta lag mot klubbens 19:e ligaseger och den första sedan 1989. Längtan är stor och trots att det snarare är en fråga om när laget lyfter pokalen är fokuset och inställningen hos Jürgen Klopps mannar obeveklig i match efter match.

Matchen mot Wolverhamton kommer i en tid av tätt matchande för Liverpool men vi har gång på gång blivit upplysta om att det här laget inte har några svagheter. Truppen är bred, och med en alltbättre skadelista ska matchen mot Wolves inte komma som någon obehaglig överraskning.

Därför ska du spela Liverpoolseger:

  • Liverpool har inte förlorat i ligan på över ett år och ser ut att bara bli bättre och bättre, har även en bred trupp att tillgå
  • Wolverhampton har spelat näst flest tävlingsmatcher denna säsong av lagen i Premier League, detta med en tunn trupp som fått spela otroligt mycket. Börjar ta ut sin rätt?
  • 8x gånger insatsen är ett odds vi sällan får chansen att ta del av när det är Liverpool som ska göra jobbet

Svag start på 2020 för Wolverhampton

Wolves tillhörde en av få positiva överraskningar under hösten i en liga där lagen annars turades om att underprestera. Adama Traore, Raul Jimenez och Ruben Neves var några av spelarna som verkligen stack ut under den första halvan av säsongen. Början på 2020 har sett Wolves inleda betydligt svagare och segern senast mot Southampton var den första sedan slutet på december. Kanske börjar det hårda matchandet ta ut sin rätt på en relativt begränsad trupp. Wolverhampton är det lag som efter Liverpool spelat flest tävlingsmatcher under säsongen 2019/20.

8x gånger insatsen på Liverpool mot Wolverhampton

1. Gå till sidan för oddsboosten hos 888sport här!

2. Användkoden 888BO när du gör din insättning

3. Lägg ett spel på Liverpool som vinnare, ordinarie odds – Om du vinner ditt spel får du vinsten med höjt odds!