7x insatsen på Liverpool mot krisande West Ham

Liverpool kan befästa sin position som klara ligaledare än mer under onsdagskvällen vid en seger mot West Ham på London Stadium, en match som legat framskjuten sedan Liverpools deltagande i klubblags-VM under hösten.

Det är svårt att gå emot Liverpool denna säsong, inte minst när de ställs mot ett vacklande West Ham som har stora svårigheter med att uppvisa en kontinuitet i lagets prestationer.

Jürgen Klopps mannar har varit nästintill felfria i ligan såhär långt och försprånget man gett sig själva gentemot resterande lagen i ligan är inte minst ett tecken på deras överlägsenhet. Resan till London och mötet med West Ham förväntas inte bringa några större svårigheter vad gäller att upprätthålla lagets segersvit vilken vid tre nya poäng kan skrivas till 15 matcher lång.

Efter ännu en undermålig insats senast mot West Bromwich, ledare av The Championship, i FA-cupen söker West Ham desperat efter en insats att tysta de upprörda supporterrösterna med.

Målsättningen och förhoppningarna inför säsongen om att lägga vantarna på en Europa League-plats gick snabbt i kras, och bytts ut mot en målsättning om att få stanna kvar i Premier League. David Moyes lag parkerar just ovanför nedflyttningsplatserna, om än med minsta möjliga marginal då man ligger före Bournemouth och Watford på målskillnad.

West Ham lagnyheter

David Moyes går in till onsdagens möte mot de gamla rivalerna Liverpool efter tiden i Everton och Manchester United med en lång och besvärlig skadelista. Frågetecken kring Arthur Masuaku, Lukasz Fabianski och Robert Snodgrass adderas till en frånvarolista där bland annat Andriy Yarmolenko och Felipe Anderson återfinns.

Vad gäller de mer positiva nyheterna kommer kapten Mark Noble, Michail Antonio och Angelo Ogbonna som missade FA-cupmatchen senast att vara tillgängliga för spel mot Liverpool.

Liverpool lagnyheter

Liverpool kommer att få klara sig utan Saido Mané, en av säsongens bästa spelare, efter skadan han ådrog sig mot Wolverhampton i senaste ligamatchen. I övrigt saknas James Milner och Xherdan Shaqiri förblir ett frågetecken.

Med Divock Origi och Takumi Minamino som uppbackning till den ordinarie fronttrion ska Sadio Mané frånvaro inte skapa alltför stora problem för Jürgen Klopp.

Inbördes möten

Liverpool har historiskt sett enkelt för The Hammers, med 19 gjorda mål under de sex senaste matcherna går bortalaget in med en god känsla till onsdagens match.

De fem senaste mötena lagen emellan har slutat med fyra stycken segrar för Liverpool och ett ynka kryss, senaste säsongen på London Stadium.

Superodds på ligaledarna!

Även om Mané saknas kommer den enorma kvalitetsskillnaden lagen emellan att bli tydlig under onsdagens möte. West Ham är desperata efter en bra prestation men kommer få vänta till åtminstonne nästa omgång på trepoängaren.

Så här tar du del av erbjudandet på matchen:

1. Följ denna länk till kampanjsidan för oddsboosten hos 888sport
2. Använd koden 888BO när du gör din insättning och lägg ett spel på Liverpool som vinnare
3. Vinner Liverpool matchen har du vunnit ditt spel och får insatsen x7!